Satuin lukemaan eräästä naistenlehdestä horoskooppini, pitkästä aikaa. En yleensä lueskele niitä, koska en usko moiseen. Mutta joskus tulee vilkaistua, että mitä "hyvää " on luvassa.

Yleensä ne ovat vailla päätä ja häntää, mutta joskus, ihme kyllä, on osuvia. Jos aivan tuoreeltaan luen, en muistele ja seuraile miten osuu oikeaan. Vanhoista lehdistä kun sattuu lukemaan, silloin sen huomaa miten onkaan ollut käynyt toteen, joskus.

Nyt lukemani kuului näin:

"Viimeaikainen pyöritys alkaa olla ohi. On kuin olisit tanssinut jiveä ja nyt siirtyisit tasaiseen valssiin. Pelkän liikkeelä olemisen sijaan arvostat yhtäkkiä pysähtymistä ja aistinautintoja rauhallisella tavalla. Konkreettinen nikkarointi tai puutarhassa möyriminen on ajan hengessä. Aikansa kutakin."

Tämä on kuin jatkoa viimekertaiseen blogiini, jossa kerroin "virran loppumisesta".

Joskus voi käydä näinkin, mutta harvoin. Vaan mistäpä minä sen tiedän kun en yleensä niitä lue.

Lukaisin tuossa juuri kuukauden takaisesta lehdestä, mitä siinä on, ja kas kummaa siinä olikin tällaista:

"....planeetat jylläävät yhä merkissäsi ja jälki on sen mukaista: rauhallisuus on poissa kuvioista ja huomiosi kiinnittyy.....-----.  Nyt on aika luoda uusi perustyyli hiuksillesi tai pukeutumiselle...."

Hyppäsin siinä samassa etsimään kampaamon kuittia, milloin siellä olin käynyt. Ja niinhän siinä oli käynyt että kuitin päivämäärä oli tämän "ennustuksen" jälkeen.

Oliskohan syytä ryhtyä lueskelemaan eri lehtien horoskooppi-palstoja ja sitten seurata miten osuu oikeaan. Ei sittenkään. Sitä kun lukisi 3-4 ennustetta ja kaikki olisi erilaisia, sekaisin siinä menisi.

Taidan pitäytyä entisessä tyylissä ja lukea pari-kolme viikkoa jälkeenpäin, jos silloinkaan.