Huomasin juuri etten ole tiedottanut Santra-kissan kuulumisia. Pitää nyt korjata se virhe .

Santra sai siis, taas kerran, pennut. Se tapahtui 16 pv syyskuuta. Ei taaskaan kelvannut tekemäni pesä-kori, navetalle heinäpaalien sekaan piti mennä. Mutta ei piiloon, näkyville oli tekaissut ne. Taitaa jo luottaa ihmiseen ettei siltä tarvitse lapsiaan piilotella. 4 pentua tuli taas.

Nämä kuvat on otettu parin päivän ikäisin. Yksi tyttö-pentu oli niin kuin ylempi kuva kertoo,musta-valkoinen. 2 oli täysin mustaa, tyttö ja poika, vain leuan alla pieni valkoinen täplä. Vielä oli 1 harmaa poika-kissa josta ei nyt ole selvää kuvaa laittaa.

Tässä taitaa olla jo kissan omistajana kyllästynyt tähän "pentutehtailuun", kun ei ole tullut kuvatuksikaan niitä kunnolla.

Keväällisten pentujen jälkeen lupasin Santralle, että ei enää tarvitse lapsivuoteeseen langeta. Mutta se operaatio jäi kuitenkin tekemättä.

Varmaan kissa muisti mitä olin luvannut, koska tuijotti minua pentujaan imettäessä niin syyttävästi: "Lupasit ettei tämä toistu, mutta tässä sitä taas ollaan." Koitin saada sitä ymmärtämään, etten minä yksin syypää tilanteesen ole, kyllä siinä on hänenkin syytään.

Nyt on kyllä saatava asia kuntoon, muutenhan alkaa olla jo kissan kiusaamisen makua tässä. Mukaviahan ne pienet karvapallot ovat, etenkin lasten mielestä.

Kunhan selviän tästä flunssan riepotukselta niin otan jonkun kuvan, nythän ne vasta nättejä ovat, kun on simätkin jo auki ja pyöristyneetkin mukavasti.