Onkohan muilla sellaista ongelmaa kuin minulla, esimerkiksi työkaluista . Tuntuu että tässä huushollissa niitä on enemmän kuin pienessä kylässä. Välillä on että ei hyllyä eikä pöytää ole vapaana meisseleistä sun muista vehkeistä. Mutta annas olla, kun minä tarvitsen jotain, mitään ei löydy. Miten se osaakin korjata kaiken "piiloon"  silloin, mies nimittäin.

Äskenkin tarvitsin ristipää meisseliä. Etsin ja etsin löytämättä oikean kokoista, yhden ison vain, mutta sillä en ollut autettu. Löytyihän niitä vihdoin kun itse etsi, kaikki sopivankokoiset olikin auton takakontissa .

Tuumasinkin, että minun täytyy hommata omat työkalut  ja pakin niille, vielä pakkiin lukko jonka avain on sitten minun kaulassani. Muistan yhden yrityksen omille työkaluilleni joka ei onnistunut, ei ollut lukkoa. Kirjoitin pakin päälle luettelon mitä pakki SISÄLTÄÄ. Vanhin poika sanoi siihen että: "Olisit kirjoittanut PITÄISI SISÄLTÄÄ". Niin tosiaan olisi pitänytkin tehdä. Ei mennyt kauan aikaa kun pakki oli tyhjä. Oli kait niin helppo ottaa keittiöstä vehkeitä ja tietenkin  ne jäi palauttamatta.