Moi!

Äänestyspäivä on kallistunut jo iltaan jaäänestyspaikkojen ovet on suljetut jo aikoja sitten. Ääntenlaskentakin taitaa olla jo loppusuoralla. En enemmälti ole seurannut koko asiaa, mutta ei voi välttyä kuulemasta kun telkkari pulisee selän takana.     Itse kävin uurnalla ennakkoäänestys päivänä.Tosin olisin sen tapahtuman mielellään jättänyt väliin, mutta lievän painostuksen alaisena suoritin kansalaisvelvollisuuteni. 

En ole ollenkaan kiinnostunut politiikasta, en ymmärrä sitä yhtään. Tärkeätä se joka tapauksessa on, miten muuten tätä Suomea pystyisivät nuo viisaat ihmiset pitämään "pystyssä" ja eteenpäin luotsaamaan. No...nyt saa tämä politikointi riittää sitä ymmärtämättömän ihmisen osalta.

Oho, joko se kello on taas karannut näyttämään myöhäistä aikaa. Jospa lähtisi jututtamaan Nukku-Mattia muutamaksi tunniksi. Huomenna onkin työntäyteinen päivä tiedossa. Ajattelin tehdä vielä ruisleipää ennen kesän tuloa. Kesäksi jätän sen työn tauolle, ei sitä helteiden aikaan pysty tekemään kun  on kuuma muutenkin ja joutuu uunia lämmittämään kovasti. Muutenkin koko leivän teko on vähän turhauttavan tuntuista kun syöjiä ei ole kuin tuo lähiomainen yksin, itse kun en sitä SAA syödä.

Ei muuta kuin pää pehkuihin.