Sorruin tässä lueskelemaan vanhoja päivityksiäni. Olin hieman epävarma kissamme Lakun iästä, sitä kun ei ole merkitty mihinkään kirjoihin. Muistin että joskus kirjoitin siitä blogiini. Niinpä aloitin etsintä operaation. Löytyihän se maininta viimein, mutta aivan tarkkaa päivämäärää ei ollut. Eipä sillä niin merkitystä ole kunhan suurinpiirtein tietää miten vanha se katti on. Syntymäpäiviä ei tosin vietetä, mutta viikko sitten olisi voitu jotain juhlan tynkää järjrstää, olivathan nuo vunukat silloin täällä ja myös silloinkin kun Laku syntyi. Siis Laku täytti viikko takaperin 4 vuotta. Pidetään juhlat sitten vuoden perästä.

Ei siitä kirjoitusten selaamisesta ja lukemisesta meinannut loppua tullakaan. Niitä oli tosi hauska lueskella, kun osa asioista oli jo unohtunut. Ai, näinkös se ja se asia menikin, tuli aina mieleen. Hyvä että tuli kirjoitettua aikanaan. Vasta yhden vuoden osalta "kahlasin" läpi, vielä saan tovin istua koneen ääressä ja viettää näitä nostalgisia hetkiä.

Eihän tämä kirjoitus tyylini mitään hyvää ole, virheitä tulee niin kirjoitusasussa kuin kerronnassakin, mutta muistot ne minusta tärkeämpiä ovat. Jospa tämä nyt innostaisi jatkamaan näitä muistiinpanojani.