Minä en pidä tästä yhtään. Elämä on tosi kurjaa. Sain näet riesakseni kunnon flunssan. Vai lensuko se on savolaisittain.

Muistui mieleen, kun tytär meni kouluun ja eräänä päivänä mietiskeli jotain ankarasti. Viimein kysyi:"Äiti, mitä on lensu?" Luulin ensin että hänellä on taas mielessä joku jippo minulle. Aloin kysellä vaanettä mistä sinä tuollaisen keksit jne. Koulukaveri oli kertonut, että heillä on lensu.

Sanoin että se on flunssaa vaan, savolaiset sairastavat lensua. Meillä ei näet ollut tuo sana käytössä, niin ei ihme että kummastutti pientä koululaista, mutta ei voinut kysyä kaverilta.

Joo, eilen aamupäivällä iski kunnon nuha, yöllä keppuroin kuumeessa ja yskittikin jo. Aamulla kuume oli lähtenyt, mutta se vaan keräsi voimia ja iltapäivällä alkoi kohota . Onneksi nenä enää vuoda. Nyt kuume lähentelee jo 39, joten olo ei oe paras mahdollinen.

Lähdenkin tästä petiin, jos sais nukuttua paremmin kuin viime yönä.

Yksi hullu juttu sattui  yöllä. Heräsin ja minusta tuntui että kasvojeni kahtapuolta on kuin kannet. Mietin että millaistahan pahvia nuo kannet ovat. Yritin käsillä koetta niitä, mutta se ei onnistunut. Viimein huomasin, että ne "kannet" olivatkin omat kämmeneni joilla pitelin poskiani.

Onko tämä nyt sitä kuumehourailua  :-)