Niin se viikko  vierähti maailmalla ja uutta tekstiä on näköjään jo kaipailtukin. Sehän tuntuu oikein mukavalta, varma merkki, että on joitakin lukijoita näillä sivuillani. Kiitos vaan kaikille.

Se viikko meni opiskellessa uusia asioita. Oli tiukka jakso , mutta tuotti toivottua tulostakin . Opiskelu ympäristö oli myös mitä parhain. Kaikenkaikkiaan yksi onnistuneista jaksoista elämästäni.

Hiukan valaisevaa tietoa mistä oli kysymys. Minulla ei ole ollut minkäänlaista käsitystä kuinka kirjoja valmistetaan  ja halusin hartaasti päästä tutustumaan homman saloihin. Vuosia sitten sain tietoa, että Valamon kansanopistossa järjestetään kursseja jolla opetetaan kirjansidontaa. Ajatus päästä sellaiselle kurssille alkoi itää mielessäni. Siinä saisi lyötyä samalla "2 kärpästä yhdellä iskulla" , sillä toinen haave on ollut päästä yöpymään joskus Valamossa. Aiemmin ei ollut oikein mahdollisuutta lähteä hotelli-lomille, vaikka kuinka olisi mieli tehnyt .

Niinpä vihdoin päätin, kun olen kerran jo eläkkeelläkin, olla hiukan itsekäs ja toteuttaa haaveeni. Kulunut viikko oli siis taas toiveiden toteutumis viikko.

Siitä olisikin paljon kirjoitettavaa, mutta tarkempi tarkastelu viikon touhuihin ei nyt onnistukaan, koska uni painaa silmiä kiinni . Joten jätän koko touhun selostamisen myöhempään ajankohtaan. Huomenna on taas matkalle lähtö, määränpäänä pohjoinen. 

Palataan asiaan muutaman päivän kuluttua.