Huomasinpa tuossa kirjoituksiani selaillessani etten olekaa vielä laittanut tänne uusia kuvia ja päivityksiä pesueen kuulumisista. Asia on korjattavissa ja se tapahtukoon nyt.

Koko poika katras voi hyvin, kirjanpitoni mukaan ovat jo 5 ja ½ viikkoisia, oikein vilkkaita vesseleitä. Niin ovat kerkiiväisiä ettei niitä saa enää yhteis kuvaankaan. Siispä on tyydyttävä tässäkin lähes ykkös kuviin.

tässä Ämmä ihmettelee mihin kaverit häippäsivät. Nimeähän näillä ei vielä ole, sen nimeämisen ilon jätän uusien isäntäväkien tehtäviksi. Tätä olen sanonut Ämmäksi (poika-kissa?) koska sen otsassa on selvä M-kirjain. Vain siitä erottaa tämän identtisestä veljestään, jolla ei ole näin sevää kirjainta, veljeä kutsun Harmikiksi.

Siinä ovat, Harmikki ja Ämmä, osasivat poseerata kuvaajalle .

Tässä ovat samassa kuvassa kaikki, olivat vielä niin pieniä etteivät osanneet kiivetä petilaatikosta pois. Nyt eivät kestä hetkeäkään siinä, nukkumaankin menevät mikä minnekin ja sitten me etsimme hiki hatussa etteivät vaan pääse katoamaan tai menemään sellaiseen paikkaan jossa on vaara tarjolla.

Kaikki on jo varattu uusiin koteihinsa, niin ei ole kohteliasta uusia isäntiä kohtaan jos eivät saa tarpeellista huolenpitoa meillä.

Tässä poseeraa Tikru (lapset nimesivät Tikruksi tiikeriraidallisen kisun) ja Harmikki.

Tätä vaaleampaa "raita-paitaa" lapset sanovat Raidaksi, mitä sitten loppujen lopuksi saavatkaan oikeiksi nimikseen on tulevaisuuden kysymys.

Hyvin ovat myös oppivaista porukkaa. Sisäsiisteiksikin ovat jo nyt oppineet, joka on minusta suoranainen ihme, näin nuorena ja niin helposti. Toivottavasti ei tule takapakkia siinä asiassa.

Pikkuhiljaa alkavat opetella lisäruualle. Näkyy jo Santra vähän väsyä tuohon "lasten hoitoon", mutta onhan iso-veli Laku joka viihdyttää pikkuveljiä ja saa emo levätä. Lakun leikki on tosin välillä aika rajua joten siihen on puututtava aikaajoin.

Nyt tuntuu olevan päiväunien aika ohi, tuvasta kuuluu sellainen painin jytke (että oksat pois kuin suutarin joulukuusesta). Pitää lähteäkin tästä lämmittämään maitoa pojille, että jaksavat painiskella.

Ps. Tais tulla virheellisesti esiteltyä eka kuvassa oleva Raita-poika Ämmäksi. Seuraavassa kuvassa ovat sitten Harmikki ja Ämmä.