Ainakin siltä tuntuu kun ikkunasta katsoo ulos. Aurinko paistaa täydellä terällä ja vesi tipahtelee etelänpuoleisilta räystäiltä. Mutta menepäs ulos ovesta niin johan tuuli tempaisee ja on mukaansa viedä. ja se ei ole lämmin leuhahdus ollenkaan.

Silti tässä suunnittelen ulkoilemaan lähtöä. Ensin on kyllä saatava nuo uunin pellit kiinni, on sitten mukavampi palata sisälle lämpimään.

On se kevät kyllä tulossa, merkkejä näkyvissä, vaikka lunta on vielä lähes 70 sm. Lenkillä käydessäni, eilenhän se oli, huomasin että pajunkissoja oli jo puhjennut tien varressa olevaan pajupuskaan. Ei näköjään tarvitse kuin muutaman päivän ajan jokunen lämpöaste ja auringon paistetta, niin johan kevään merkit ovat näkyvillä. Toisaalta, onhan se jo näihin aikoihin pajunkissojen aika. Pajuilla taitaa olla muistissa, että näihin aikoihin aiemmin on virpomavitsoihin pajun oksia lapset keräilleet. Nyt on vaan palmusunnuntai sekä pääsiäinen kuukauden "myöhässä".

Toivottavasti huomennakin on näin kaunis sää, tuuli tosin saisi laantua täysin. On näet kylällämme hiihtokilpailut, sellaiset aseiden kanssa oteltavat, hirvenhiihdot nimittäin. Siinä kova tuuli haittaa paljon ampumasuoritusta.

Katsotaan huomiseen ja toivotaan parasta.