Enpä saanutkaan konetta huoltoon viime maanantaina . Olikin vähän monimutkaisempi juttu mitä aiemmin on ollut. Mutta ensiviikolla tuleekin kuriiri sen hakemaan ja toivottavasti tuo jostain ajasta myös takaisin. Sais äänet kuntoon tähän, eikä särisis niin pahasti.

Pikku-kisut kasvaa ja ovat NIIIIIIN  nättejä suurine silmineen . Leikkimäänkin ovat jo keskenään oppineet. Mutta vain omassa petilaatikossa. Kun nostan ne lattialle alkaa itku ja valitus sekä emon etsiminen. Huomenna etsinkin tilavemman laatikon niille. Ja pitäähän niitä alkaa opettaa tutustumaan ympäristöön, että tietävät mitä tehdä kun jalat alkavat kunnolla kantaa ja pääsee vapaasti liikkumaan. Tarkoitan että löytävät enempiä miettimättä pahanteko paikat

En ole vielä sitä pikku-pikku kasvimaatakaan tehnyt. On ollut viime päivinä niin sateista, tuulista ja kylmää ettei ole enemmälti ulkotöihin mieli tehnyt. Sitäpaitsi polvet ja nilkat (nivelet) ovat olleet niin kipeät, että on välillä pitänyt särkylääkkeisiin turvautua . Onkohan  kostealla ja kylmällä säällä jotain osuutta siihen? No, kunhan lämpiää niin katsotaan häviääkö vaivat.

Huomenna on sitten silmälääkärille meno. En ole kuin 2 vuotta myöhässä siitä tarkastuksesta, mutta nyt on pakko kun ei näe enää kunnolla pientä pränttiä lukea ja muutakin häikkää tuntuis olevan. Kyllähän sen tiesin, että olisi ollut aikoja sitten käytävä jo näiden perussairauksienkin tähden, tuli vaan siirrettyä ajan varaukseen soittamista, kun en oikein tykkää silmien sorkkimisesta. Sitten tulikin mieleen, ettei vaan olisi liian myöhästä . Huomenna sen tietää.