...pätkii.

Ihan totta pätkii. Olen etsinyt jo lähes vuorokauden hyvin tärkeää kapinetta. Pientä tosin,  mutta tärkeää minulle.

Tapaus juontaa pitkittyneeseen flunssaani vai mitä se sitten loppujen lopuksi onkaan. Siis jo toista kuukautta olen kärsinyt kuumeilusta. Yskä ja nuha onneksi väistyivät ja äkäiseltä tuntuva poskiontelokin parani, kun lämminvesi-pullolla haudoin. Mutta kuumeilu ei jätä rauhaan.

Viimein kyllästyin ja menin valittamaan vaivaani viisaammalle. Vastaanotolla todettiin, että kyllä siellä poskionteloissa jotain viliperiä on, kaikuja näyttää tutkimus vehje. Kuuri päälle, eihän siinä muu auttanut.

Parin päivän ajaksi lämpö normalisoitui, mutta sitten taas alkoi sama lämpöily. Viimein älysin ruveta laittamaan mittari lukemia muistiin siltä varalta jos joudun uusinta käynnille tk:hon.

Eilen asioilta palattuani ajattelin mitata päivälämmön. Mittasin ja piippauksen kuullessani tarkistin. Oli onneksi lähes normaali. Laskin mittarin kädestäni ja ajattelin merkata myöhemmin paperille, kun oli siinä kaikenlaista tavaroiden purkamita ja niin edelleen.

Myöhemmin iltalämmön mittauksen aikaan aloin etsiä mittaria. Ei löydy tavanomaisista paikoista. Enkä muistanut kuolemaksenikaan missä kohden huushollia olin, kun otin sen pois kainalosta. Koko illan etsin, tuloksetta. Jopa jääkaapitkin tutkin. Ei jälkeäkään.

Sen muistin että ylläni oli korkea kauluksinen poolopaita joten kaula-aukon kautta en saanut poistettua, mutta siihempä filmi loppui.

Etsintä jatkui aamulla. No, tulipahan pöytien pinnat järjestettyä. Kehittelin mielessäni kunnon nuhde saarnaa lähiomaiselle. Olin jo varma, että hän on piilottanut mittarin, on varmaan kyllästynyt jatkuvaan tarkkailuun.

Sitten yks'kaks, kun menin käymään vaatehuoneessa, siellähän se mittari oli hyllyssä vaate pinojen välissä.

Johan alkoi palautua mieleen edellisen päivän liikehdintä. Helpotus oli melkoinen. Mutta miksi en huomannut aiemmin siinä kopperossa käydessäni, ihme juttu. Näin se alkaa muisti vaan pettää. On vaan yritettävä laittaa tavarat aina sille paikalle jossa niitä yleensä pitää, vaikka olisi kuinka kiire mielestään.

Joo... aamulämpö oli lähes normaaleissa lukemissa. Jospa se tästä...