Siinä se päivä meni taas että pätkähti. Mitään näkyvää en saanut aikaseksi koko päivänä, ehkä sitten toisena päivänä. Virkkaustyössä olen päässyt jo keskuskuvion puoleen väliin. Toivossa on hyvä elää että saisin venytettyä vähän pidemmälle, näkisivät lapset että olen edes yrittänyt jotain.

Päivä oli tänäänkin niin sateisen oloista ettei marjapensaisiin ollut asiaa, ei niitä sadesäällä voi ruiskuttaa. Eilenkin satoi ihan koko päivän. Mutta Vapuksi on luvattu jo parempaa säätä, silloin ruiskuttelen.

Tänään varasimme pikku-pikku matkan että ei homehduta täysin tänne metsään. Sitten lähiomainen huomasi että passiakin tarvitaan matkalla. Hyvä tavaton...nehän meni jo vanhaksi tammikuussa. Huomenna on lähdettävä jonkunlaista tunnistus paperia hommaamaan, ei taida kela-kortti kelvata, eikä ajokorttikaan.

Pitää varmaan lähteä katsomaan haluaako kissa tulla yöksi sisälle. Nykyään tykkää viettää öitään ulkona ja päiväksi tulee sisään makoilemaan. Ja nukkumaan tässä on itsekin mentävä, tuolla makuukamarissa taitaa tuutulaulu jo soida (kuorsaus), ei sitä muuten jaksa kaupunkireissua huomenissa heittää.