Joulu tulee pitkin harppauksin, ei mahda mitään. Antaa vaan tulla. Jotakin pitäisi kyllä juhlan tunnun eteen tehdä, muuten perhe katselee minua nenänvartta pitkin. Toisaalta päätin että nyt en stressaakaan tänävuonna, sitä on saanut tähän ikään mennessä jo riehua aivan tarpeeksi.

Pikkuhiljaa teen yhtä sun toista mikä tuntuu sillä hetkellä tärkeimmältä. Tänään tuntui että sauna tarvitsee vähäsen puhdistamista. Johan se oli "huutanut" minulle joka kylpyreissullani että "pese minutkin". Mutta aina tuntui olevan jotain kiireellisempää. Nyt se on puhdas .

Samoin tämän päivän työn tuloksena on 5 ruisleipää liinan alla jäähtymässä . Tietysti kauhistut lukijani... likaista saunaa on pesemässä ja välillä hyppää leipiä tekemään. Niin tosiaan tein, mutta käsienpesua EN unohtanut.

Vielä on pullaa leivottava. Se on jotenkin perinteinen juttu, että joulupullaa on oltava vaikka sitä ei kukaan syö. Perinteistä on pidettävä kiinni .

Nyt lähdenkin tästä saunomaan siinä puhtoisessa pömpelissä, lähiomainen lämmitti sen sillä aikaa kun huilasin urakan jälkeen . Oliskohan otettava aurinkolasit silmille ettei se puhtaus sokaisisi, ei nyt sentään.

Löylyjä

Rauhallista jouluviikkoa kaikille.