Kyllä oli mieli taas vaihteeksi maassa tänä aamuna. Lonkkaan koski ja nilkkakin tuntui kipeältä. Ei tiennyt  miten sitä olisi liikata lenksuttaa, kun kivut eivät olleet samalla puolella.

Eilen nostettiin peruna vähäset maasta ja sehän se tietysti teki tämän vaivan, juuri kun nilkka oli paranemaisillaan.

Aamupuuroa syödessä sanoinkin, että lähden hakemaan terveyskeskuksesta sen eksodus-pillerin. Eikös siitä ole ollut radiossakin jotain ohjelmaa että vanhuksille alettais jakaa sellaisia? Jotain huuhaatahan se oli onneksi.

Mutta tuollaisessa masennus hetkessähän se olisi tietysti helppo napata , jos sellainen olisi varattuna. Onneksi ei niitä jaeta.

Olin silloin aamulla sitä mieltä että ei minusta ole talvelle jättää, tällaista ramua, hyödytöntä potatin syöjää. Niinhän sitä sanottiin ennen  jos oli huononpuoleinen lehmäkin, ettei ole talvelle jättää, vähiä rehuja syömään, korkeelaitaseen vaan.

Yrittää tässä vain pitää, vielä 2 mattoakin pesemättä, joten lähenkin linkuttamaan pesu paikalle, jos lonkka siitä sitten pikkuhiljaa vertyisi. Ei passaa vielä potkaista tyhjää, kun on vielä tekemättä hoito tahtokin ja maallisen tomumajani jälkikäsittely ohjeet.

Aikansa kutakin, kuten valitusta nyt, huomenna jo hyvä mieli ( vaikka vettä satais).