Toistaiseksi tapahtuma köyhää talvea tässä viettelemme.

Aamuisin herätyskellon viran omineet koiran pennut suorittavat aamuherätyksen viimeistään puoli 8:lta, joka on näin aamu-uniselle turhan aikaista. Mutta kun pienillä on hurja nälkä pitkän yön jälkeen. Kun niille on ruoka annettu, jätökset siivottu ja puhtaat lehdet levitetty eteisen lattialle, niin sitten vasta on ihmisten vuoro saada oma aamu-puuronsa.

Aamu jatkuu uunien lämmittämisellä ja muilla aamu-askareilla kunnes on taas pikku-koirien ruokinta-aika ja jos ei ole paukku pakkanen , on niitä ulkoilutettavakin hetken aikaa. Mielellään ulos menevätkin, jos ovea hiukankin raottaa niin 4 pientä kuonoa on jo oven raossa. Niin,oikein luit 4. Yksi tyttö-pentu lähti jo uuteen kotiin. Huomenna lähtee sitten poika-pentu maailmalle. Olen varma että hyvään kotiin pääsee, kuten se tyttökin, edellinen koira heillä oli elänyt 17-vuotiaaksi.

Helpottaa se hiukan sekin, kun ne vähenee. Huomisen jälkeen ei tarvitse osata lukea kuin 3:en. Pitää näet tarkistaa että kaikki on sisällä, ettei joku jää oven taa pakkaseen.

Tänä aamuna näillä vintiöillä tuntui olevan tekemisen puute. Puruluutkaan eivät oikein kiinnostaneet, niinpä viskasin narulelun niille. Siitäpä alkoikin armoton köydenveto. Entisaikojen mainoksen sidostesukka ei olisi kestänyt hetkeäkään noiden käsittelyssä. Siinä sai kyytinsä hyvin lattian suojaksi asetellut sanomalehdetkin.

Kissojen, Santran ja Lakun, tekisi mieli leikkiä pentujen kanssa, mutteivät oikein uskalla kumminkaan. Varmaan aristelevat kun noita on vielä niin monta.

Yks kaunis päivä Santra kapasi lintumökin katolle. Luulikohan että jos siinä odottelee, vois saada lintupaistin. Turha luulo, ei ne linnut tyhmiä ole.

Sain jouluna lahjaksi amarylliksen. Se kukki nätisti yhden "putkellisen" ja toinenkin vana oli nousemassa. Mutta mikä sille lie tullut kun se katkesi, oli jotenkin mädäntynyt juuresta. Onneksi en heittänyt koko kukkaa pois vaan jätin vielä katsoakseni mätäneekö sipulikin. Mitä vielä, sieltä työntyi kolmas kukkaputki joka avasi latvaansa 4 hienoa kukkaa.

Nyt ystävänpäivänä onkin täysin avautunut, tässä vielä avautumis vaiheessa.

Ostin päivieni iloksi itselleni reinot. Näillä on hyvä kävellä tuputella tuvassa ja voi pistäytyä ulkonakin eikä varpaita palella.

Yksi asia vaan vähäsen harmittaa. Olin niin odottanut näin kevätpuoleen alkavaa kurssia, mutta niin siinä sitten kävi etten voinutkaan lähteä sille. Mutta katotaan, jos toisena keväänä olisi tarjolla sama kurssi, niin yrittäis sitten, tarvetta olisi lisä opille.

Nyt on virallisen ystävänpäivän viimeiset hetket käsillä. Oikeastaan ystävänpäivä pitäisi olla joka päivä.

Hyvää ystävänpäivää 365:ksi päiväksi eteenpäin.